Cu bicicleta in trafic ep. 1 - Muncesc pe Bicicleta


Generating Download Link, Please wait . . .


Generated Downlodable Links


Published: 3 weeks ago
Salutare! Ma numesc Grigore Varlam si de curand am acceptat un job ca livrator pe bicicleta (bike delivery) la o companie noua pe piata din Bucuresti.
Mersul cu bicicleta fiind o pasiune, am combinat utilul (banii) cu placutul si a iesit ceea ce v-am prezentat in acest clip.
P.S. Inspiratia mi-a venit de la Marius (BucharestBikeTraffic).
---------------------------------------------

Facebook: https://www.facebook.com/GrigoreVarlamOficial/


comment  Comments

Super, succes!

1 week ago

Nicu Stef Mersi! 👍

1 week ago

Salut Grigore!
Ce camera folosesti, ca ma intereseaza sa iau ceva relativ ok pentru bicicleta si vad ca a ta are o calitate destul de buna. Si eu fac curierat la Uber Eats si e foarte bine sa ai o camera.
Mersi! :)

2 weeks ago

Skeptical Slim Salut! E un GoPro 4 Hero Session. E destul de ok avand in vedere pretul ei, fiind si un model mai vechi de GoPro.. ultimul fiind GoPro Hero 6 parca.

2 weeks ago

Interesant faptul ca stii regulile, dar nu le aplici mereu :))
In rest, ce pot sa spun? Interesanta ideea si spor la livrari!

2 weeks ago

Pana ajungi ca BucharestBikeTraffic mai e mult. In primul rand trebuie sa inveti sa mergi pe bicicleta, sa vorbesti si sa editezi. Succes !!!

2 weeks ago

Multumesc. Așa este, trebuie să mă imbunătățesc.. deși obiectivul meu nu este să devin "ca BucharestBikeTrafic". El este sursa de inspiratie, adevărat. Dar vreau sa îmi creez un stil al meu. Nu vreau sa il copiez pur si simplu.

2 weeks ago

Sper sa nu te apuci sa faci fapte-n trafic pentru ca ma las de YouTube. Printre altele am dat subscribe. Spor la munca!

2 weeks ago

Hahaha. :)) Multumesc foarte mult!

2 weeks ago

Parerea mea ar fi că dacă tot știi regulile cu bicicleta în trafic să le și aplici . Cele 10 secunde câștigate că treci pe roșu la trecerea de pietoni sau că o treci pe bicicletă îți pot fi fatale... și mai bine îți pui o oglindă și mergi prin trafic decât pe trotuar că..nu prea e legal :) Mult succes , baftă și grijă în trafic! Subscribe!

3 weeks ago

Da.. ai dreptate. Mersi de sfaturi! Chiar ma gandesc sa imi pun o oglinda, te ajuta foarte mult. Cat despre regulile de circulatie, incerc pe cat posibil sa le respect. Ca si in clip, din instinct, uneori te mai abati.. prost obicei. Va trebui sa ma dezobisnuiesc. :))

3 weeks ago

Bike-ul...e forta 😎

3 weeks ago

👍

3 weeks ago

merita sa faci Glovo?

3 weeks ago

Da, e ok. Nu prea sunt comenzi tot timpul, dar ai cei 12 lei pe ora garantat. Indiferent ca te deplasezi sau nu. Iar programul ti-l alegi singur, nu ai obligatii de niciun fel.

3 weeks ago