Gratis geld uit Holland


Generating Download Link, Please wait . . .


Generated Downlodable Links


Published: 4 years ago
21 april 2013

Staatssecretaris Weekers van financiën gaat de Tweede Kamer voorstellen om de manier waarop in Nederland toeslagen worden toegekend, drastisch te veranderen. Aanleiding is een reportage van KRO Brandpunt waarin fraude met zorg- en huurtoeslag door Bulgaren wordt blootgelegd. Weekers wil daarom dat aangevraagde toeslagen voortaan eerst worden gecontroleerd, voordat ze worden uitgekeerd.

"Het nadeel is dat de goeden dan onder de kwaden moeten lijden en langer op hun geld moeten wachten. Maar ik denk dat het voor de houdbaarheid van het systeem belangrijk is dat het niet als pinautomaat kan worden gebruikt", zegt Weekers in KRO Brandpunt.

In de reportage vertellen Bulgaren over georganiseerde reizen naar Nederland, bedoeld om fraude met toeslagen te plegen. Tientallen inwoners van het dorp Ivanski hebben inmiddels zo'n reis ondernomen. Eenmaal in Nederland, laten ze zich inschrijven op een adres in Dordrecht, Rotterdam of Tiel dat op naam staat van de organisatie. Vervolgens worden bankrekeningen geopend en huur- en zorgtoeslagen aangevraagd.

De deelnemers, vaak analfabete Roma, vertellen in de uitzending dat zij een vergoeding van enkele honderden euro's kregen, waarna ze werden teruggebracht naar Bulgarije. De organiserende bende houdt de pasjes van de bankrekeningen in bezit en strijkt vervolgens tienduizenden euro's op. Op dit moment is het zo dat aangevraagde toeslagen na een oppervlakkige controle worden uitgekeerd. Maanden later kan pas definitief worden vastgesteld of dat al dan niet terecht was.

Staatssecretaris Weekers is geschokt door de eenvoud waarmee de fraude kan worden gepleegd. Daarom wil hij op korte termijn met de Tweede Kamer in gesprek over een aanpassing van de huidige regels. Na die verandering zullen toeslagen pas uitgekeerd worden nadat is vastgesteld of de aanvrager daar recht op heeft.


comment  Comments

Vraag aan een Moslim of Moslima: wat is een criterium voor een valse profeet?

5 days ago

Alle simpele weten dit behalve het overbegestudeerde klootjesvolk in Den Haag? Tuurlijk weten ze hiervan, de verontwaardiging is om u te pleasen.

5 days ago

Wat heeft dit nou weer met een moskee te maken?!

6 days ago

🗣️Nexit

2 weeks ago

Net alibaba en de 400.000 rovers. En dat is nu nog steeds gaande

2 weeks ago

O

3 weeks ago

Dit geloof je toch niet... Kan alleen in Nederland

3 weeks ago

goh...een Turk is de spin in de web. Waarom verbaasd me dat niks.....

3 weeks ago

lol. ja belastingdienst bedonderen... slim bedacht. belastingdienst zelf rooft de nl bevolking

3 weeks ago

EN DAN NOG ZEGGEN DAT NEDERLAND NIET CORRUPT IS DAT DIT GEWOON KAN EN ZE LATEN HET GEWOON GAAN NEDERLAND IS EEN EEN PARASIJS VOOR CRIMINELEN EN OPLICHTERS WANT DE STRAFFEN STELLEN NIETS VOOR EN JUSTITIE AL HELEMAAL NIET EN OVER DE OVERHEID MAAR TE ZWIJGEN DAAR HEB IK WEL EEN NAAM VOOR DIE IK HIER NIET ZAL NOEMEN

3 weeks ago

Apen die een hoogontiwkkelde westerse cultuur belazeren.... haha.

1 month ago

Haha dolkomisch!

1 month ago

Nederlanders naar de voedselbank, en roma tuig gratis geld

1 month ago

En ondertussen heb je hier mensen die keiharde overuren maken en slechts 1500 verdienen inc belastingen..

1 month ago

dat heet moderne slavernij.

3 weeks ago

WIE IS HIER NU EIGENLIJK GEK

1 month ago

zo lang als ze maar niet hoeven te werken kut volk en wij nederlands mogen werken dat je kapot valt op je werk

1 month ago

Dat zijn geen bulgaren, mensen !!! Dit zijn bulgaarse zigeuners !!!!!!!! In Bulgarije zijn mensen ook fucking zat van hen, geloof me, maar dan worden ze bulgaren genoemd en dan als de echte bulgaren zeggen van "ik kom uit Bulgarije" dan denken mensen door zulke dingen van "oohhh aahja snappem.." !!

1 month ago

HaHAHA domme holandiesch hahahaha

1 month ago

Oprotten WEGBLIJVEN

1 month ago

IS dit het strenge geregelementeerde Nederland????, dit is toch hollandse mop???en dan maar lachen met die domme belgen

1 month ago

Nerderlande zijn bekende dieven. Viese coloniste

1 month ago

(N)exit !!

1 month ago

Altijdt weer die turken

1 month ago

Lekker geld uit KAASKOPLAND JA JA JA LEKKER ROT OP HOLLANDERS WIJ ZAAL ZONDER NIKS TE DOEN DIKKE UITKERINGENS KRIJGEN POWER TO THE ALLOCTHOON JULIE KAN ONS NIKS DOEN ROTZOI KAASKOP JA JA JA SUCK IT KANKER JOODEN JA JA JA

1 month ago

Wij vergeten de Polen.

1 month ago

nu is echt afgelopen gratis geld naar buitenland te smijten, buitenlanders die hier niet meer wonen NU uitkering op stop te zeten en geen cent meer eruit ,ze hebben zelf geld zat

1 month ago

Ongelooflijk

1 month ago

wat hebben nederländ and kanücki$+än chemeen ^ ^


the möney pit XD

1 month ago

Begrijp me goed dit is niet goed te keuren maar die mazen in het net hebben we zelf gecreëerd en deze struikrovers maken daar goed gebruik van dit is nog maar een druppel op een gloeiende plaat want er zijn nog veel meer van dit soort praktijken aan de gang waar wij nog geen weet van hebben nu wordt dit gelukkig aan de kaak gesteld en na het zien van het filmpje wordt gezegd met zn uitgestreeke gladde bekkie dat dit onacceptabel is héérlijk man van mij maggen ze er tonnen afhalen want die mazen dichten duurt toch nog een eeuwigheid je kan het die mensen geeneens kwalijk nemen ze geven zelf al het antwoord je krijg daar zomaar geld alleen formuliertje invullen dit en dat aanvragen en pinnen maar

1 month ago

Afschieten die tuig,dat is wat wij in Colombia doen met dat soort mensen!!

1 month ago

Die zigeuner wijven mogen best aan mn pik zuigen.

1 month ago

Heeft de LOI hier ook cursusmateriaal voor ? Ik wil nou ook weleens leren hoe ik mijn zakken kan laaien. Tijd om die maatschappelijk werkers hier aan te pakken die op kosten van de belasting betaler maar geld lopen uit te delen. 8000 euro voor iedere statushouder om zijn appartement in te richten.En als eigen volk naar de klote kunnen lopen

1 month ago

Ziet er gezellig uit in Ivanski...

1 month ago

Het gaat over Nederland, maar er zijn alleen maar zwarten te zien. Geen enkele echte Nederlander.

1 month ago

ik ben een keer overvallen door Bulgaren stuk of 20 tegen 1 zielig volk nog erger dan Marokkanen.

1 month ago

Volgens de PvdA valt het allemaal reuze mee.

1 month ago

Ja Nederland he eerst zorgen voor buitenlanders en als het uitkomt en er is nog wat geld over in dit land nadat ze Brussel hebben overladen met geld kijken ze naar ons (maar liever niet)

1 month ago

Die Frans bij de belastingdienst meent er geen kanker van. Fucking cliniclown laat ze er iemand op zetten die wel ballen heeft en weet hoe het wel moet.

1 month ago

kanker er maar n atoombom op!!!

1 month ago

vooral op linkse liberalen partijen blijve stemmen, dan gaat hier nooit wat aan veranderen, stem forum voor democratie

1 month ago

You think i'm funny? En jij denkt dat stemmen zin heeft.? Er wordt ons gewoon wijsgemaakt dat we invloed hebben, maar ondertussen is het resultaat al lang bekonkeld. Bij de afgelopen verkiezingen is er ontzettend gefraudeerd. Veel PVV stemmen zijn bewust zoek gemaakt.

1 month ago

sociale voorzieningen moeten strenger worde,

1 month ago

Klaplopers

1 month ago

wat een dom land nederland maffies

1 month ago

De overheid wist al jaren dat het aan de gang was. Geld weg en komt niet terug.

1 month ago

DAAROM MAG IK AAN HET GASSSS... Kan geen huis krijgen geen uitkering ! Bedankt he linkse hufters !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 month ago

Weekers bedankt ! Beter je werk doen 👎👎👎schandalig ,

2 months ago

Kut systeem ik heb en inkomen en mijn vrouw ook en we krijgen niks terug van belasting geen zorg toeslag geen huur toeslag niks en die gasten krijgen alles echt kut systeem

2 months ago

Waar is mijn geld? 18000 studiefinanciering terug betalen dat mogen wij ! Motherfucking stink land ! Zelfs belgen mogen de koffieshops niet in maar den fucking illegalen wel. Geef alles maar weg , Rutte en al die politicus landverader ben jij! Zou opgepakt moeten worden jij Rutte!

2 months ago

Marlie Sarah dat is nu eens goed gezegd , oppakken die incompetente politici en eens goed afranselen ... maar dat is het nu net ,je zal ze niet snel tegen het lijf lopen, want ze zitten veilig in hun eigen wereldje ,privé chauffeurke etc , 5 of 10 jaar goed verrijken met belastingvrije poen en weg ...
Het word echt tijd dat we ons organiseren en actie ondernemen ... iam ready grts

1 month ago

Daarom moet er een wereldwijd basisinkomen komen. Dan blijft iedereen in zijn eigen land en cultuur en kan iedereen rondkomen. Welvaart is mogelijk, voor iedereen. Zo blijven culturen behouden en gaan westerse landen niet kapot aan de toestroom van niet westerse migranten.

2 months ago

Gelegenheid maakt(e) de dief !

2 months ago

BorkumRiff. Klopt zo is het. De situatie veranderd de mens ongeacht welke nationaliteit. En aangezien het daar in Nederland niks te halen valt raken de mensen snel in paniek. All is het maar klein beetje. Want ja in Nederland wonen en werken alleen maar nette mensen. (Jaja) die stelen niet als ze de kans hebben(jaja)
Ciao bruder. Uit Germany

1 month ago